jump to navigation

PerjantaiLäppä #1 – AlkuLäppä 8.5.2010

Posted by shinyjack in Uncategorized.
Tags:
trackback

Maailman ensimmäinen PerjantaiLäppä on höpisty striimi.netin aalloilla, ja luonnollisesti tämä julkaistiin myös podcast-muodossa jälkikäteen. PerjantaiLäppä on siis hyvin vapaamuotoinen keskusteluohjelma, jossa aiheet lentävät seinille ja sanat soivat epävireistä sinfoniaa. PerjantaiLäppää olivat heittämässä LankaPuhelimesta tutut Erkki ja Ako, LinuCastin Ninnnu sekä mm. Coubertinen perillisistä tuttu Kalatalous-Jussi.
Tämä historiallinen lähetys rikkoo hyvän maun rajoja jo ensimmäisen kymmenen minuutin aikana.

Siispä kuulija, sinua on varoitettu.
Tämä ohjelma ei sovellu kukkahattutädeille.
(Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka voivat olla haitallisia.)

Suora linkki ohjelmaan

Kommentit»

1. Kuuntelija X - 8.5.2010

Herra hyvästi siunatkoon. Tämä oli kauheinta roskaa, mitä suomalaisessa podcastskenessä kuunaan on kuultu. Hävettää sinällään hienojen ihmisten puolesta, että ovat vajonneet tälle tasolle. Koskaan enää en halua vastaavaa kuraa kuunnella ja toivon, että tekijät lopettavat tähän. Jotakin tasoa kuitenkin pitäisi olla paskassakin.

2. Mursunorsu - 9.5.2010

Mahtava ohjelma, vaikka välillä takkusi, niin silti aivan loistava. Tälläista kaivattu. Minulla olisi aivan kaameasti sanottavaa, joten en sano yhtään mitään.

Ps. siis mitä vikaa nykyslangis o eix se oo just hauska ja sillee… LoL joku jussi
Juuri tuommoinen yllämainittu arsyttää perkeleesti, mutta tulee sitä aina välillä itsekkin käytettyä.

3. LOL - 9.5.2010

Parhautta!!!

4. salarakas - 9.5.2010

Haha! Vittu että repeilin välillä oikein kunnolla, ku lenkillä kuuntelin. Loistava show!

Tämä ei ehkä sovi ’Kuuntelija X’:n tyylisille kukkahattutädeille, mutta muhun ainakin uppos paremmin, ku Henriki väsyneet ”tutkimusten mukaan…” jutut.

Mukavaa, että suomalaisessa podcastskenessä on edes yksi urheilija (kalatalous), eikä vaan nörttejä. (siis ei nörteissä mitään vikaa ole, mutta vaihtelu on tervetullutta).

Jatkakaahan samaan malliin ja tehkää myös ensi perjantaina jakso, vaikka live ei onnistuisikaan. Kuuntelen ennemmin podcastina, ettei tartte koneen ääres kuunnella.

5. Z - 10.5.2010

juhuu, tämmöstä mä oon aina halunnut. Podcastia isolla P:llä!

Töissä kuuntelin ja oli tosi vaikeaa yrittää pitää naama peruslukemilla. No hullun maine kasvaa, kun naurahtelee keskellä ihmisjoukkoa. Ehdottomasti lisää, mutta älkää pilatko tätä jollain käsikirjoitus hommelilla. Antaa mennä omalla painollaan ilman, että tuijotetaan kelloa ja ”listaa”.
”LET IT FLOW!”

6. ArttuH5N1 - 11.5.2010

Kuuntelija X ei ilmeisesti huomannut podcastissa olevaa varoitusta. Itse pidin ohjelmasta helvetin paljon, ja toivon että vähintään sama ”taso” (ymmärtäkää tuo miten haluatte) säilytetään. Kiitos hyvästä ohjelmasta ja tehkää ihmeessä lisää. Jussille erityispalkinto hauskuudesta. Olisi paljonki sekalaista palautetta annettavana, mutta en jaksa kirjottaa. Joten laitan tähän vain hymiön joka muistuttaa kissaa ja sen viereen linnun. :3 :>

7. Kalle - 11.5.2010

Aivan uskomattoman turha ohjelma, aivan uskomattoman paskaa läppää ja aivan hervottoman aivotonta huumoria. Kaikin puolin siis surkea tekele.

…ja juuri sen takia heti debyyttijaksollaan ampaisee Suomen podcast-skenen kirkkaaksi ykköseksi! Herramunjestas sentään että tällaista on kaivattu. Kiitos. Lisää ja äkkiä!

8. Yrjö - 12.5.2010

Julistan Kalatalousjussin podcast taivaan hauskimmaksi hepuksi. Repeilin kokoajan. Ihmiset saattoivat aamubussissa ihmetellä : ”mikä tuo itsekseen hekotteleva hullu on”

Ninnu, Ako ja Erkki oli myös hauskoja.

Lisää…

9. Finlemon - 16.5.2010

Jos ohjelman nimeä ja sisältöä vertaa keskenään, niin ainakin alku oli liian rationaalista tavaraa. Nykyinen projektinimi antaisi mahdollisuuden ehkä liiankin hulluun höttöön. Nykyisen tasoinen rationaalinen sisältö on ihan hyvä asia. Eli puhutaan asiaa ja siihen lisätään tiettyä sarkasmia ja huumoria sopivassa mittasuhteessa. Tuossa aiemmassa viestissä kritisoidaan kässäriä. Mielestäni sellainen pitäisi kuitenkin tehdä jokaiseen lähetykseen. Toisaalta se pitää tehdä niin että se ei ole kuitenkaan sekunnilleen hakattua. Vaan lähetys virtaa eteenpäin ja siihen turvaudutaan jos heti ei saada kiinni uudesta langanpäästä. Siis kässäri kahlataan juosten k-n läpi lähetyksen aikana, jotta voidaan kertoa että lähetyksessä on ainakin nämä asiat vai astia.

Niin kipeistä faktoista puhujat mielletään yleensä jotenkin sairaiksi. Miksi sitten vaahdotaan että pitää puhua totuutta, mutta hyljeksitään kipeistä faktoista puhujia?


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: