jump to navigation

LankaPuhelin #22: Vampyyrit 13.4.2010

Posted by shinyjack in Uncategorized.
Tags:
trackback
Maailmanhistorian ensimmäisessä 22:ssa LankaPuhelimessa aiheena on Vampyyrit! Hui!.
Mukana myös kahden minuutin uutiset sekä puhetta mm. Roger Watersista sekä katupölystä.
Jakson musiikit:
Emily Jones – Ashes To Fields
Don Juan Dracula – Take Me Home
Tchaikovsky – Swan Lake
Suora linkki jaksoon

Kommentit»

1. Hanski - 16.4.2010

Terve. Tässä kyynisessä ja pahassa maailmassa on vielä yksi asia joka on ilmaista ja hyvää: vinkki. Ja tässäpä teille siis sellainen.

Teidän puheessa on lähes poikkeuksetta niin suuri dynamiikka, että kuunteleminen esimerkiksi nappikuulokkeilla on tuskaa – välillä ei kuule mitään ja välillä korvat räjähtää. Sen vuoksi suosittelen laittamaan melko härskin kompressoinnin molempien puheisiin, tahi sitten ihan vaan master-kanavaan. Logicilla kun käsittääkseni Erkki näitä podcasteja väsäät, niin siinähän tulee mukana hommaan hyvin sopivat plugarit, ja presettejä ja tutorialeja löytyy helposti netistä jos niille on tarvetta.
Musiikkia voisi myös mielellään laittaa suhteessa puheeseen hyvinkin paljon pienemmälle. Näin säästämme iPodin taskustakaivamisen ja volumenrunkkauksen vaivaa huomattavasti.

Muttamutta! Auringonpaisteen ansiosta maailmaan ilmestyi juuri toinenkin ilmainen ja hyvä asia: toinen vinkki. Tässäpä teille siis sellainen.

Ajoittain teillä meininki meinaa olla hieman unista ja väkipakkoista. Uskoisin tämän asian korjaantuvan satakymmenenkertaisesti esimerkiksi sillä keinolla, että tekisitte ohjelmaa kasvokkain. Ei siis skypeitse, vaan kasvokkain. Toki ymmärrän että teillä on 300km välimatkaa, mutta aina kun on mahdollista (lomat jne.) pyrkikää tekemään showta samassa lokaatiossa. Tämä olisi buenoutta.

Ja vielä jotten tulisi väärinymmärretyksi, totean että Lankapuhelin on yksi parhaita suomalaisia podcasteja. Toivon mukaan se on tulevaisuudessa paras.
Go-go!

2. JokuRandomHullu - 17.4.2010

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: